italiano français english

Our guest house

Formerly a villa built on a green expanse in the early 70’s by Claudio and Anna, successively expanded and renovated, presently the building is designed to welcome our guests. The distinguishing architectonic feature, the turret, hosts the staircase access and the lift. The panoramic terrace and reading room open up beyond the reception, facing west; the library and studio lay in the quiet of the north-east side. The garden, articulated on different levels, has rocky paths, steps and ramps winding through fountains, terraces and small flowered corners, with numerous tree and floral species typical of Aosta Valley. The reading and sun-bathing areas offer the ideal space for relax; children are welcome to play in the green area with swings and slides. A large parking space and a garage are available.